Autobedrijf en APK

Autobedrijf Moelands in Strijbeek, voor persoonlijke service

Autobedrijf Moelands in Strijbeek is een begrip in de wijde omgeving en staat tot uw dienst met onder andere het professioneel verzorgen van de APK. In de omgeving van Strijbeek, vindt men Galder, Ulvenhout, Chaam, Alphen en natuurlijk Breda. Autobedrijf Moelands heeft al jaren een trouwe staat van dienst en staat autoliefhebbers en eigenaren uit onder andere Strijbeek, Galder, Ulvenhout, Chaam, Alphen en Breda graag te woord. Men kan bij Autobedrijf Moelands rekenen op een goede en allround service, kennis van zaken, professionele medewerkers en natuurlijk het verzorgen van uw APK. Al sinds 1978 rekenen wij de bewoners en omwonenden van Strijbeek, Galder, Ulvenhout, Chaam, Alphen en Breda tot onze trouwe klantenkring.

APK en meer bij Autobedrijf Moelands

APK is een van de vele diensten die wij onze klanten uit Strijbeek, Galder, Chaam, Ulvenhout, Alphen en Breda bieden. Dankzij opgeleide en bekwame automonteurs kunnen wij zorgvuldig uw APK verzorgen. Als APK keurmeester zijn wij uitstekend in staat hierover een goed en professioneel advies te geven. Naast APK zijn wij universeel georiënteerd en kunnen wij prima overweg met ieder merk en ieder type. Dit maakt ons als autobedrijf de perfecte uitvalsbasis van onder andere Strijbeek, Galder, Ulvenhout, Chaam, Alphen en Breda. Doordat de APK persoonlijk met u wordt overlegd en wij niet aan een merk gebonden zijn en simpelweg omdat service bij ons voorop staat, kunt u met een gerust hart uw APK bij Autobedrijf Moelands onderbrengen. Wij zorgen met plezier voor uw auto en voor uw APK.

Wat bieden wij als autobedrijf in Strijbeek?

Nou, erg veel. Als autobedrijf staan wij voor service en kennis. Dat zijn twee zaken waar het ons autobedrijf in Strijbeek niet aan ontbreekt. Wij bieden u als autobedrijf een aantal zekerheden om onder andere uw APK goed uit te kunnen voeren, namelijk Nationale Autopas, RDW en RDC. Daarnaast zijn wij als autobedrijf aangesloten bij Hella Service Partner, een netwerk voor onafhankelijke garages zoals ons autobedrijf.

Als autobedrijf willen graag het beste bieden aan onze klanten uit Strijbeek, Galder, Ulvenhout, Chaam, Alphen en Breda. Daarom is de werkplaats van ons autobedrijf uitgerust met moderne apparatuur en voldoen wij aan alle benodigde milieu en kwaliteitskeurmerken. Naast onderhoud, kunt u bij Autobedrijf Moelands terecht voor schadeherstel, APK, schadetaxatie, inbouw van diverse soorten apparatuur en nog veel meer. Genoeg om te kunnen stellen dat wij een veelzijdig en kwalitatief meer dan prima autobedrijf zijn voor autorijders uit Strijbeek, Galder, Ulvenhout, Chaam, Alphen en Breda.

Komt u eens langsrijden in Strijbeek, bij Autobedrijf Moelands.

Al het bovenstaande laat zien dat wij meer dan genoeg in huis hebben. Dus komt u nu uit de buurt van Strijbeek, Galder, Ulvenhout, Chaam, Alphen of Breda en heeft uw auto APK, een onderhoudsbeurt of schadeherstel nodig? Woont u in Galder, Ulvenhout, Chaam, Alphen of Breda? Dan graag tot ziens in Strijbeek bij Autobedrijf Moelands, op steenworp afstand van Galder, Ulvenhout, Chaam, Alphen en Breda!

Meer informatie?

Back to top