Schadeherstel en Airco

Autobedrijf Moelands, specialisten in airco en schadeherstel voor uw auto

Autobedrijf Moelands vindt u in het pittoreske Strijbeek. Om Strijbeek vindt u onder andere dorpen en steden als Galder, Ulvenhout, Chaam, Alphen en Breda. Ons autobedrijf is een autobedrijf waar persoonlijke service en kwaliteit al sinds jaar en dag hoog in het vaandel staat. Wij zijn een begrip in Strijbeek, Galder, Ulvenhout, Chaam, Alphen en Breda en wij laten graag zo veel mogelijk mensen kennis maken met ons autobedrijf. Autobedrijf Moelands is een allround, professioneel autobedrijf met veel kennis, ervaring en kwaliteit op het gebied van bijvoorbeeld schadeherstel.

Voor uw schadeherstel in de buurt van Strijbeek, Galder, Ulvenhout, Chaam, Alphen en Breda.

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in schadeherstel aan uw auto. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van schadeherstel, zijn wij een echte kenner als het aankomt op schadeherstel. Naast schadeherstel, zijn wij eveneens meer dan thuis op het gebied van schadetaxatie. Dat gaat vaak samen met schadeherstel. Om schadeherstel zo zorgvuldig mogelijk in handen te nemen, is het allereerst van belang om daar een kundige monteur voor te hebben. Het is geen toeval dat wij dat in huis hebben. Voor alle schadeherstel belanghebbenden in de buurt van Strijbeek, Galder, Chaam, Ulvenhout, Alphen en Breda is dat een zeer groot pluspunt. Schadeherstel is aan de orde van de dag, dus dan is het des te meer van belang dat autorijders uit de buurt van Strijbeek, Galder, Ulvenhout, Chaam, Alphen en Breda iemand in de buurt hebben die ook thuis is in schadeherstel.

Belt u eventjes van tevoren om een afspraak voor uw schadeherstel in te plannen. Dan zorgen wij dat de juiste persoon voor uw schadeherstel tot uw dienst staat, als u langskomt vanuit Strijbeek, Galder, Chaam, Ulvenhout, Alphen of Breda.

Airco en service met betrekking tot uw airco

Een airconditioning, oftewel airco, is haast niet meer weg te denken uit het autorijdend straatbeeld van Strijbeek, Galder, Ulvenhout, Chaam, Alphen en Breda. Een airco biedt in zowel de zomer als de winter enorme voordelen en de airco regelt naar uw wens de temperatuur in uw auto. Een airco is echter niet onderhoudsvrij en heeft zo nu en dan wel een kundig oog nodig. Dat kundige oog bieden wij in Strijbeek graag aan voor iedereen uit Strijbeek, Galder, Ulvenhout, Chaam, Alphen of Breda. Airco is een specifiek en vrij ingewikkeld technisch systeem. Het vereist dan ook aparte certificering om te mogen werken met en aan een airco. Zoals u al voelt aankomen, wij in Strijbeek beschikken over die certificering voor airco. Airco blijft onderhoud behouden en hierover kunnen wij u, uit Strijbeek, Galder, Ulvenhout, Chaam, Alpen of Breda, op ieder gewenst tijdstip van het juiste advies voorzien.

Wat een van de belangrijkste punten van een airco is, is het koudemiddel waar een airco deels van afhankelijk is. Per jaar verliest de airco gemiddeld 10%, dus is het van belang dat u en wij uw airco goed bijhouden. Denk dus niet alleen aan dat heerlijke temperatuurtje in uw auto, maar ook aan het apparaat, de airco, die dit voor u regelt om in lekkere temperaturen rond Strijbeek, Galder, Chaam, Ulvenhout, Alphen en Breda te rijden.

 

Back to top